Pagina publiceren/depubliceren

Pagina publiceren/depubliceren

Als je pagina nog niet helemaal afgewerkt is of je wil een bepaalde pagina een tijdje niet meer op je website tonen, is het erg handig dat die pagina kan depubliceren. We raden dus ook aan om een pagina te depubliceren in plaats van de te verwijderen. Zo ben je zeker dat je niets kwijt bent.

Enkel een ingelogde gebruiker kan een gedepubliceerde pagina zien.

Bekijk onderstaande video

Volg onderstaand stappenplan om een pagina de depubliceren:

Stap 1: Ga naar de pagina die je wil depubliceren.

Stap 2: Klik bovenaan op 'Bewerken'.

Stap 3: Klik op 'Publishing options'.

Stap 4: Kies als je de pagina wil publiceren of depubliceren.

  • Vinkje = pagina publiceren
  • Geen vinkje = pagina niet publiceren

Stap 5: Klik op 'Opslaan'.

Stap 6: Je zal de pagina nog zien. Je kan de pagina ook terugvinden bij 'Pagina's'.

Stap 7: Als je je uitlogt, zal je uiteraard de pagina niet zien.

Bekijk onderstaande screenshots:

Pagina publiceren/depubliceren
Pagina publiceren/depubliceren
Pagina publiceren/depubliceren
Pagina publiceren/depubliceren
Pagina publiceren/depubliceren
Pagina publiceren/depubliceren

Heb je een vraag over een pagina publiceren/depubliceren?

Stel je vraag!